Träning

Idag har Hannes och jag varit på ett mamma/barn pass som finns på Sportlife, eller STC som det visst heter nu förtiden. Passet börjar kl 10 och runt den tiden brukar Hannes bli trött igen beroende på när vi gått upp. Idag gick vi upp 07.30 och när jag satte honom i bilen 09.30 såg jag att han började bli trött. Tog en liten omväg till STC och han somnade så gott. Väl framme var det bara att konka med sig en sovande Hannes i babyskyddet. Alla pass genomförs i salar längst upp i huset, 3.e våningen. Hiss finns ju inte så det var ju en träning i sig att bära upp honom för alla trapporna :)
Har man inte barn som sover i babyskyddet lägger eller sätter man dem på mattor/filtar i mitten av salen. Träningen består utav stationer och idag var det 16 st. Allt från plankan, armhävningar till utfall, step up m.m. Första varvet körde vi 30 sek på varje station men ökade sedan till 45 och avslutade med 1 minut. Hannes skötte sig exemplariskt och sov hela tiden under träningen. Han vaknade lagom till det var dags att stretcha och då med ett leende på läpparna :) duktig pojk! Vi var 6 mammor med barn inkl instruktören. Så skönt att alla är i samma situation och sover barnet eller ligger nöjt i mitten är det ju bara att träna på men är barnet lite grinigt då är det bara att anpassa sig. Göra step up bärandes på sitt barn tex. 
 
Det var skönt att väcka liv i musklerna och jobbigt var det, men det ska det ju vara! Jag känner redan nu att träningsvärken börjar smyga sig på och imorgon kan jag förmodligen knappt röra mig :P det är verkligen en hatkärlek man har till den där träningsvärken!
 
Vädret idag har ju varit strålande så jag passade på att gå en härlig barnvagnspromenad och njuta av solen ☀ Hannes sov då med.
 
I och med dagens träning och promenad fick jag premiär använt mina nya skor jag köpt. Har nätshoppat på Sportamore och får säga att jag är mycket nöjd med både skorna och själva företaget. Snabba leveranser, bra priser då man får rabattkoder hela tiden och fri frakt samt fri retur. Tummen upp på det! 
Nike till inomhusträning och Adidas till promenader.
 
Kvällen har spenderats hos Mathias föräldrar. De åker till Kreta imorgon så de behövde få sig en liten Hannes dos så de klarar sig en vecka ;)

En glad skit som busar med farfar ❤


Kommentarer
nathalie

Sportamore var grymmt bra, jag beställde vi 16 tiden och dagen efter vid 12 plingade det till i mobilen att allt var framme😃

Svar: Mycket bra :) !
thewaytoyou.blogg.se

2014-09-12 @ 14:32:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0