Går åt rätt håll

Äntligen kom natten då han återigen sov i sin säng, ca 20.00-07.15. En gång under kvällen fick vi gå in och vyscha honom till ro. Sen så gnydde/grät han några ggr  men tystnade innan vi hunnit gå in i rummet. Jag vaknade på natten vid 04 och blev förvånad över att han inte låg emellan oss vilket han har gjort varje natt sen vi kom hem från fjällen. Var tvungen att gå upp och kolla till honom och han sov så gott så 😴 
Hoppas verkligen att det håller i sig och att det är ett tecken på att han börjar bli ordentligt frisk.
 
På onsdagar är vi några mammor som träffas med våra godingar på BVC. De som vill träffas 10 och går en promenad innan annars är det 11 som gäller. En av tjejerna brukar ha med sin perkulator så vi får kaffe och ibland blir det fika. Micro finns där så man kan värma mat till både barn och till sig själv. Perfekt att vara där så slipper någon ha det hemma och så blir lokalerna använda. 
 
På onsdagar har BVC sköterskan mottagning hela dagen så hon frågade hur det var med Hannes och om hon fick titta hans utslag. Det fick hon absolut för jag hade ändå tänkt fråga om hon kunde det. Hon tyckte att det var såpass mycket att det kändes som något mer än "bara" eksem. Hon skulle tala ned läkaren igen och så ville hon att vi skulle köra mjökfritt i minst en vecka. Sedan testa att utesluta ägg och efter det fisk.
 
 
Efter att han samtalat med Mathias mamma som är väl insatt efter hans uppväxt med diverse allergier, så bestämde vi att utesluta både mjölk, ägg och fisk. Så kan vi börja med att introducera fisk först och ägg sen för att se hur han reagerar efter någon/några veckor. 
Mathias var mjölkallergiker som liten samt att han inte tålde röda färgämnen, mycket svår astma, nötallergi och pälsdjursallergi. Inte så otippat om Hannes skulle ha någon form av allergi som ni kanske förstår. Mjölkallergin och röda färgämnen växte bort på Mathias så det tål han idag samt att astman är iallafall bättre. Får se om vi kanske får komma på någon utredning så småningom för att se huruvida Hannes följer sin pappas fotspår. 
Jag tycker hans hud redan ser bättre ut så jag hoppas det är på väg åt rätt håll.
 
Kylskåpet är en väldigt spännande plats. Så fort jag öppnar dörren är det raketfart på gåstolen eller krypandet 😃
 
Tycker mig skåda en 5.e tand som är på väg att spricka igenom. Det är tanden bredvid höger framtand uppe. Ser väldigt vitt ut så det är nog bara en tidsfråga. Annars växer framtänderna uppe på och är kanske halvvägs ute iallafall 😊


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0