RD 2

DET HÄR INLÄGGET SKULLE PUBLICERATS IGÅR EGENTLIGEN MEN PÅ NÅGOT KONSTIGT VIS HAR JAG VÄL GLÖMT TRYCKA PÅ KNAPPEN ELLER NÅTT :P SNURRGÖK!
 
Två dagar har gått sen vårt kärleksmums flyttade in. Försöker att leva precis som vanligt men med en smula lugnare tempo. Kan ändå inte låta bli att bli orolig så fort jag nyser eller hostar. Vill helst inte använda magmusklerna alls. Hej nojig! 
 
Tisdag. Jag gillar inte tisdagar och jag vet faktiskt inte varför. De är oftast sega och långt till helg. Denna tisdagen har ändå vart ok. Jobbet flöt på bra och jag var sedan och tränade mina små handbollstjejer. Eller små och små, de börjar verkligen växa till sig nu! I år fyller de 12 och jag har tränat dem i 4 år så visst har de växt,  både kroppsligt och handbollsmässigt. Det är verkligen kul att se hur de utvecklas hela tiden :) skönt att ha dem att bry sig om så jag kan komma ifrån och tänka på annat. 
 
Handboll <3
 

Keep calm

 
Att försöka hålla sig lugn och inte stressa är något jag nu försöker tänka på hela tiden. Känns som det borde vara viktigt så här i början innan det fäst ordentligt. Därför blir det ingen bodyattack idag utan jag tog mig en härlig promenad i solen förut. Underbara sol! 
 

Ruvare igen

Ja,då var man ruvare igen. Spännande!
Dagen började med att vi tog oss en sväng till Bauhaus för att kolla blandare till huset. Helt galet vad det kostar med blandare, duschar m.m! Jaja,man måste ju ha det så det är väl bara att betala och se glad ut. Hann inte kolla så värst mycket men fick bestämt vad vi skulle ha för kranar i badrummen iallafall.
Åkte sedan vidare in mot Göteborg för att besöka A-M kliniken innan besöket på Sahlgrenska. Fick nålarna satta och låg med dem i 30 min. Då fokuserades det på att minska stress och öka blodcirkulationen i livmodern.
Sedan vidare till sjukhuset och äntligen få vårt kärleksmums ;) Var supernervös att de skulle ringa innan och säga att inget av våra embryon skulle ha klarat upptining men inget samtal. BRA!
 
Väl inne på Sahlgrenska blev vi visade till ett rum och jag fick klä om till de super sexiga sjukhuskläderna ni såg i inlägget innan, haha! De är verkligen fula :P
Blev hämtade av en sköterska och även M fick ta på sig den snygga gröna rocken och båda fick "mössor" på huvudet. Inne i behandlingsrummet träffade vi läkaren som skulle sätta tillbaka embryot och det var samma kvinna som vi hade på ÄP och ET förra gången. Vi satte oss ner och vi fick veta att de tyvärr hade fått tina alla embryon då de första 3 inte klarat sig. Så nu fanns det inga kvar i frysen :/ Första tanke: men va?!?! 1 av 4? Besvikelse, rädsla, förvåning. Jag sopade snabbt bort de tankarna och tänkte istället att om de 3 första inte klarade sig måste ju det fjärde som vi skulle få tillbaka vara jättestarkt! Klarar den det här måste den ju banne mig klara att bo kvar i 9 månader! Ja,jag måste vara positiv nu!
 
Upp i gynstolen och på bara några minuter var embryot placerat i min livmoder. Snabbt och smidigt utan någon som helst smärta. När det var klart och vi sa hej då så tänkte jag: hoppas vi INTE se igen ;) eller jo, vid ett ultraljud i v7 isåfall!
På med kläderna och tillbaka till A-M kliniken för ytterligare en behandling med akupunktur. Denna gången sattes färre nålar och de var för att stärka blodet och energin i kroppen. Måtte detta fungera nu!
 
Nu väntar 2 lååånga veckor innan vi vet om vi lyckats och även om det visar positivt lär det ta ännu längre tid innan jag vågar tro med tanke på förra gången. Åhhh,vad jag vill det här! Nu är det bara att leva på hoppet <3

Nu kör vi!

Känner mig så sexig i dessa kläder, haha! 

YES!

Äntligen kom glada gubben och hälsade på :) ! Sa till på akupunkturen igår att hon skulle sätta någon bra nål så den kom och slump eller ej, det gjorde den! Jag väljer att tro stenhårt på detta, det måste jag!
Ringde sahlgrenska och vi fick tid på söndag kl 13. Då flyttar vårt kärleksmums in :D
Ska gå på akupunktur 11.45 och även direkt efter insättningen. Är det vår tur nu? HOPPAS!!!

O = 😟

Den runda ringen fortsätter att stirra argt på mig varje morgon 😕jag vill ha glad gubbe 😃nu! Vårt lilla kärleksmums kan ju inte ligga i frysen och vänta hur länge som helst! Vill att h*n flyttar in snarast!
 
Idag är jag ledig vilket är skönt. Blev inte direkt någon sovmorgon för nu sitter jag på tåget till Gbg. Vinterbarret ska fräschas upp till något vårfräscht och sen blir det akupunktur. Hoppas hon kan sticka fram en ägglossning 😉 
Jag ska även passa på att träffa en vän jag inte träffat på länge. Ska bli mys!! 

Energikrävande

Ingen glad gubbe idag heller men det hade jag heller inte räknat med. Är många känslor som far genom kroppen inför nästa försök. Jag försöker vara lugn, glad och positiv men egentligen är jag mest rädd. Rädd för att vi ska misslyckas ännu en gång. Rädd för att inte något av våra embryon ska klara upptining. Rädd för hur jag kommer att reagera och må om vi misslyckas. Det är inte klokt vad mycket vi ska behöva gå igenom när vissa löser det så himla lätt! Suck...!
Nä,upp med mungiporna nu och kämpa!
 
En annan sak som kom över mig i veckan var att jag på kvällen var helt slut! Slut på energi. Det går åt så fruktansvärt mycket energi att försöka se framåt och vara glad. Vara som "vanligt". Sen så hjälper väl inte ett husbygge och tillfälligt boende utan rinnande vatten direkt till med att energiboosta mig. Klarar mitt ❤ och jag det här kommer vi klara vad som helst! Det är ju positivt 😉

Clearblue ägglossningstest


 
Idag är det cd 9 och dags att börja testa. Ingen glad gubbe idag men förhoppningsvis visar han sig i början på nästa vecka. Så om cykeln är ok blir det FET nästa vecka,hoppas! 
 
I torsdags var jag på systemet och köpte vin som jag ska njuta av nu i helgen. Det är ju förhoppningsvis sista gången på länge. Hoppas hoppas hoppas 🙏

Fettisdagen

Idag är den här! Fettisdagen :) 
Även om jag på mitt jobb stått och gjort över 500 st så är jag sugen på semla! Ska blir gott till kaffet. Tur att jag vart och kört ett indoor walking  pass, + - 0 😉 ;)

Akupunktur nr 2

Det blev trotts allt en väldigt bra födelsedag igår. Bio + middag med mitt hjärta som sagt. Helt underbart att få lite tid tillsammans då det inte blir så mycket under husbygget. Det var verkligen välbehövligt! Tanken var att vi skulle äta på Hard Rock men då vi kom iväg lite sent kände vi att det skulle bli för stressigt och bestämde oss att äta på Danilo, restaurangen som finns på bion (bergakungen). De hade jättebra mat och vi slapp stressa, toppen! Filmen vi såg var Django Unchained. Vi hade hört mycket bra om den innan och den var verkligen bra också. Lite väl lång kanske men helt klart sevärd! 
 
Idag har jag varit på akupunkturbehandling nr 2. Dagens nålar var något tjockare och sattes inte riktigt på samma ställe. När jag frågade varför svarade hon att de sätts olika beroende på var i sin menscykel man är och idag fokuserades det på att bygga upp slemhinnan. Den här gången kunde jag slappna av mer och jag verkligen kände någon form av energi i kroppen. Det är häftigt vad de där kineserna kan hitta på ;) 
 
Nu blir det till att försöka sova. Imorgon är det semledagen och då jäklar ska det bakas på jobbet :) GODNATT! 

Humöret på väg upp!

Efter en dålig start på födelsedagen pga tankar och annat skrot i hjärnan börjar den bli bättre och bättre. Har haft lite kafferep med familjen och fått paket :) yankee candles, presentkort på H&M och resia, trisslotter som jag faktiskt vann på! Nu med fler vinster! Det måste stämma för jag vann sammanlagt 330kr :)
 
Nu bli det in till Gbg för middag och bio med mitt hjärta <3

26

Då var dagen här då jag har levt på jorden i 26 år. Min 26 årsdag kommer inte bli som jag tänkt mig. Fanns inte i min värld att jag inte skulle kunna titulera mig mamma vid den här tidpunkten i livet. För 25 var ju den ultimata åldern att få sitt första barn, det har jag ju alltid tyckt! Det gick åt helvete med den planen helt enkelt! Jag är så jävla otacksam med! Blir väckt med sång, tårta och ljus av sambon vilket är gulligt men jag kan inte förstå varför han har åkt och lagt pengar på en tårta! En tårta som bara jag kan äta eftersom han inte tål och jag behöver verkligen inte mer kalorier än nödvändigt i min kropp. Varför kan jag inte bara bli glad när han ansträngt sig? Hoppas jag vinner på lotterna jag fick. Nä,den här födelsedagen har verkligen inte börjat bra!

Nåldyna

Då har jag fått min första akupunktur behandling. Gick tidigare från jobbet för att köra in mot Gbg vilket gick lätt och smidigt. Parkerade vid odinsplatsen och gick mot kliniken. Måste passa på att tipsa om den nya parkerings appen de har i Gbg nu. Hur smidigt som helst att skriva in platskod och "checka" in bilen. När man sedan avslutar sin parkering dras pengar från kontot. Superbra tycker jag som inte har något tankkort och hur ofta har man mynt?!? Sen så behöver du ju aldrig bestämma en sluttid heller. Jaja, nog om det. Väl inne på kliniken blev jag väl omhändertagen av en asiatisk kvinna. Hon frågade om vår situation och även om min hälsa för att få sin bild och lägga upp behandlingen. Hon bestämde att vi först och främst skulle koncentrera oss på att få upp cirkulationen i livmodern då det inte är så långt kvar tills insättning. Sen framöver kan man fokusera på övrig cirkulation som inte funkar klockrent hos mig. Mina njurar ville hon också stärka då jag har en njursjukdom, som visserligen är under kontroll och utan besvär just nu, men det var bra att stärka dem även för kommande graviditet. Fick lite kostförslag som var bra för njurarna. Fattade det som att hennes man egentligen brukar sätta nålar och liknande men han var sjuk så hon gjorde det. Jag fick två i pannan, en i varje hand, tre i magen, en i varje lår, under knät och i foten. Sen blev jag inbäddad i en värmefilt och fick ligga så i 30 min innan denna behandling var över. Känns bra! Hade på känn att mensen var på gång imorse och nu har den satt igång! Kanske var det nålarna som satte fart på grejerna? Så nu ligger jag här med vetekudde på magen och Alvedon till kvällsmat. Men jag ska inte klaga för nu är vi ett steg närmare vår eskimå :)

Frukost

Sitter och äter frukost på jobbet. Bästa rasten på hela dagen :) Idag går jag tidigare för att åka till Gbg och testa på akupunktur. Skriver ikväll om min nya upplevelse.

Godnatt!

Så sant, så sant! GODNATT!

Det är ju faaan

Som om det inte vore nog med jävulskap redan så har de på mitt jobb bestämt att göra en omstrukturering i min avdelning. Vilket leder till att jag inte får göra det jag tycker är roligt. Iallafall inte i samma mängd som innan. SUCK!! Det kan säkert bli bra tillslut men just nu känns det förjävla tråkigt och otacksamt! Får smälta det här och försöka se positivt på det för annars kommer jag inte orka. Ge mig mammaledigt NU!!!! 
 
Bloggen känns just nu som en soptipp där jag kräks ut min bitterhet. Måtte de vända snart! 

Var är du?

Tant röööd, var är du? Trött på att vänta och vänta och vänta.... Tog ett test som visade negativt igår så det är väl bara att fortsätta vänta, suck!

Träning!

Idag har jag vart ledig och jag har verkligen sovit  hela dagen! Soffan har varit min bästa vän. Min kropp behövde nog det helt enkelt. Hur trött jag än var så hade jag ett bodyattack pass inbokat 18 så det var bara att pallra sig dit. Sååå skönt efteråt men det kändes att kroppen inte vart så aktiv idag. 
 
Nu är det soffläge igen framför tv:n . Tittar på familjen annorlunda och tänker: kan de inte dela med sig lite av sin fertilitet ;)

På väg upp!

Efter en risig vecka och en jobbhelg håller jag sakta men säkert på att simma uppåt. Ytan är nära och sen ska jag bara fram till badstegen, klättra upp, skaka av mig vattnet och på med nya torra kläder. Nya krafter ska samlas och så kör vi! Ska bli spännande med första akupunkturbehandlingen på tordag :) Har aldrig testat det förut så det blir en ny upplevelse.
 
 
 

Fredag!

Det är nog min favorit dag! Spelar ingen roll att jag ska jobba hela helgen för fredag är ändå speciell. Thank god it's friday :) 

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0