Hannes rum

Det börjat sakta men säkert likna något i Hannes rum. Vi fick i veckan upp boklisten jag beställt och även satt upp fler väggklistermärken. 
Här bor prinsen. Älskar brevlådan ❤ så söt!
 
Tanken är att ha ytterligare en sådan Kallax hylla från Ikea, fast den mindre med fyra fack, bredvid den stora. Den sorten var såklart slut då vi var och handlade så det får bli nästa gång vi har vägarna förbi Ikea. Den bruna byrån har stått i det rummet sen vi flyttade in men ska väl också ut så småningom. 
Köpte även ett lektält som är perfekt att ha i vardagsrummet :-)
 
Nu kryps det för fullt och i veckan har han också ställt sig upp mot sitt aktivitetsbord helt själv. Vi fick också sänkt sängen för där stod han också och såg så lycklig ut häromdagen. Det går undan! 
 
Det är bara en tidsfråga innan hans framtänder uppe tränger igenom. Det är fortfarande mjukt men vitt så man ser de små bissarna strax under tandköttet. Kommer ju vara gulligare än gulligast när de växt ut :)
 
Idag är Mathias på kurs i Stockholm och kommer inte hem förrän imorgon. Så vi får klara oss själva denna natt. Har förberett plats bredvid mig om Hannes skulle vakna och vilja sova bredvid mammi :) kuddar under madrassen är ett måste nu när han blivit en liten virvelvind!
De senaste nätterna har han vaknat runt 04-05 och då har jag burit in honom till oss så har han somnat om till ca 07-08. 
 
Godnatt! 
 


Kommentarer
tanniz

Vad fint han får det. Vill också börja pyssla i hennes rum men det är fullt nu för tillfället med massa skräp som ska rensas och slängas.
Vilken mysig tavla han har över sängen, en bild för varje månad. Vart har ni köpt den?

Svar: Tack :-) Så var det i hans rum innan vi gjorde ordning det med. Så skönt att få röjt bort massa skräp. Tavlan fick vi när Hannes föddes. Frågade var den var köpt och den var från Ullared men jag har sett liknande i lite olika inredningsbutiker.
thewaytoyou.blogg.se

2015-01-23 @ 13:32:07
URL: http://tanniz.bloggo.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0