V 15

Hej vecka 15!
Efter att vi var på ultraljud förra veckan och fick BF 26 maj går jag nu in i ny vecka på tisdagar enligt min app. Inte mig emot :) 
Så nu har vi lyckats komma till v 15 och gått in i andra trimestern. Weeeii!
Jag måste säga att jag mår faktiskt väldigt bra (peppar, peppar ta i trä). Inga konstiga migränanfall på flera veckor och den lilla känning jag hade som strålade ner i höger skinka är borta. Jag kan absolut inte påstå att jag haft någon jobbig graviditet hittills och jag är super nöjd över det. Man har ju hört skräckexempel om illamående och kräkningar länge länge men jag har inte behövt spy en enda gång. 
 
Har under ca 3 veckor rört mig alldeles för lite tycker jag själv så igår släpade jag mig upp ur soffan, åkte till sportlife och ställde mig på crosstrainern i 40 min. Heja heja! Nu ska det bara bli till en vana! Det är ju så väldigt skönt efteråt.
 
I helgen hade min sambo och jag inflyttningsfest i vårt nya hus. Vi blev tillslut sammanlagt 37 personer och vi bjöd på mat, dryck, lekar m.m
Allt blev sååå lyckat :) alla verkade haft en trevlig kväll och kvällen blev till och med av några utsedd till årets fest :-) 
 
 
Tur att vi byggde så stort så alla fick plats utan problem :-)

Första presenten

Igår fick vårt lilla gryn sin första present :) 
H*n fick den av min fina vän Jessica och det var en "fylla i" bok. Den allra sötaste sådan bok jag sett :) Tusen tack ❤
 
 
Ska jag verkligen försöka vara flitig att fylla i. Är väl ofta så att första barnet har en välfylld bok men nästa och eventuellt tredje har knappt något skrivit i sina. Så är det iallafall i vår familj och för mina två yngre systrar ;) 
 
 
 

Finaste ❤

De ringde från barnmorskemottagning och undrade om vi kunde komma och göra ultraljud idag istället för imorgon. Gärna det! 
Finaste kärleksmums ❤❤❤
 
 
Två armar, två ben, två hjärnhalvor och ett hjärta som slog :) allt såg bra ut. Helt fantastiskt!!! 
Nu fick vi BF 26 maj (29 maj sist) Får se vad de säger på RUL 2/1. 
Det är på riktigt! Vi ska få bli föräldrar till vårt efterlängtade barn ❤❤❤

Sitter jag här och ljuger ?

Var i handbollshallen igår och tittade på vårt herrlag som spelade match. Träffade bl.a två tjejer jag spelat ihop med för några år sen varpå de frågade om jag hade börjat spela igen (hade uppehåll under husbygge m.m). Jag svarade då att jag började träna igen i augusti men precis slutat för jag väntar barn. De blev såklart jätteglada och grattade. Efter jag sagt det så kändes det verkligen som jag suttit och ljugit. Vad sa jag nu? Är jag gravid? Va? Nä? Eller jo!!! 
Tänk att en sån fantastisk sak kan vara så svårt att förstå?! Just nu känner jag ju verkligen ingenting så ett ultraljud på onsdag är efterlängtat. Vill se vårt lilla mirakel igen ❤

v 13 (12+0)

Yes!!!
De första "kritiska" 12 veckorna är avklarade och missfalls risken har nu minskat med 65%. Underbart!
 
Känns helt fantastiskt att ha kommit så här långt men jag har fortfarande väldigt svårt att förstå. Om en vecka ska vi få göra ett till ultraljud och jag längtar som en tok dit. Äntligen får vi se vårt kärleksmums igen och nu bör h*n likna en liten människa :) 
 
Förövrigt mår jag bra och inga mystiska migränanfall på över en vecka vilket känns bra. Har dock fått en hel del halsbränna vilket är mindre skönt. Fast det gör inget för jag går igenom vad som helst för att få hålla vårt lilla mirakel i famnen nästa år ❤

200 dagar

200 dagar kvar till BF!
Känns som en evighet... Men det kommer säkert gå fort ändå :) värre sista veckorna skulle jag tippa på! De lär ju snigla sig fram ;)
 
Nu är det dags för fredagsmys ❤❤❤

Migrän

Jag har under en vecka haft 3 migränanfall :/ Visst har jag haft det någon gång förut men inte så att det besvärat mig så mycket eller att jag har behövt medicineras. 
Ska det fortsätta så här bör det nog kollas upp och ett litet besök på vårdcentralen imorgon kanske får bli av. 
Migränen i mitt fall börjar med att synen påverkas. Det är precis som jag tittat in i en stark  lampa och vidvinkel synen blir alldeles suddig. Riktigt obehagligt! För att det ska släppa så brukar jag lägga mig ner och blunda men då brukar den hemska huvudvärken komma.
Är det du lilla bebis som spökar? Borde vara så iallafall.
 
Min barnmorska ringde idag med provsvaren från förra veckans provtagning. Som jag misstänkte hade jag inte så mycket lagrat järn och jag behöver ta extra järntabletter. Jag var heller inte immun mot röda hund vilket man vaccinerade sig mot som liten. Det var inget jag kunde vaccineras mot igen nu när jag är gravid utan får göras på BB efter förlossningen. Som tur var så är sjukdomen röda hund nästan utdöd enligt min barnmorska. 

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0