Bloggtorka och semester

Aktiviteten på bloggen har inte direkt varit skyhög det senaste och ska jag vara ärlig går den nog mot sitt slut. Känner att jag inte har ro att sätta mig ner att skriva och när tid finns prioriteras den på annat. Får se hur jag gör men som jag känner nu skriver jag fram tills Hannes blir 1 år. 
 
Hur som helst är det full fart här hemma! Det är en oerhört aktiv pojk vi har som inte gärna sitter still. Han ställer sig upp mot typ allt och går det att flytta på går han iväg med tex stolen framför sig. Nu har han också börjar klättra upp på saker. Strök en dag i tvättstugan och hade ryggen mot Hannes. Hörde ett litet gnäll, vände mig om och då har han klättrat in i torkskåpet!
 
Under soffbordet är och roligt att krypa. Klättra över saker i rimlig höjd istället för runt måste man ju bara göra!
 
Vi har också varit iväg på solsemester ☀
Kom hem i onsdags efter att ha varit en vecka i Puerto Rico på Gran Canaria. Det har varit sååååå skönt att få komma till sol och värme! Att ha Hannes med gick superbra. Min mamma fyllde 50 så hon och mormor åkte ner en vecka innan och sen kom vi + min pappa och systrar. Mathias föräldrar skulle också åkt med men hans mamma åkte på influensan så de fick tyvärr avboka :-( så jäkla tråkigt! 
Var lite nervös inför flygresan med tanke på tryck i öronen osv men det verkade inte bekymra honom det minsta. Han fick välling när vi lyfte vid 8 på nerresan men hem åt han bara rån och sa inte ett knyst. Han satt mest och tittade ut och verkade fascinerad över allt som svischade förbi utanför. Att ha en såpass aktiv unge på ett flyg, i knät, i 5 timmar var ju en historia i sig ;) som dessutom vägrade att somna trots att han var så trött att han knappt visste var han skulle ta vägen. Han slocknade tillslut och ner lyckades han nog sova en timme men hem var det max 40 min. Tur att vi var några stycken så vi kunde turas om att ha honom i knät.
 
Väl nere på GC så gick allt fin fint. Det var en behaglig värme som Hannes verkade trivas gott med. Havet var för kallt för honom att bada i men poolen badade han i några ggr. På kvällen åt vi oftast på hotellet där det var lugnt och även hur god mat som helst! Oftast hade Hannes somnat i sulkyn innan vi fick maten men ibland var han vaken och fick sitta med. Han är oftast nöjd bara han får något att tugga på. Smörgåsrån är väldigt poppis och det gick ett helt paket på den veckan 😜
Tröttfisen ❤

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0