Semester!

Mathias ska bara jobba denna veckan med sen går han på semester. Tänker att jag också har semester då även om jag inte jobbar :P blir att jag säger "vi har semester" . 
 
Idag är det galet varmt! Självklart skulle jag just idag in till "torget" och shoppa. Hannes tyckte nog inte det var jätte rockigt direkt men var bara tvungen att hitta en klänning till helgens bröllop. Amningsvänlig var den ju också tvungen att vara. Inte det lättaste! Är fasen svårare med kläder nu när jag ammar än när jag var gravid. Särskilt när jag har några cm kvar för att komma i mina byxor/kjolar jag hade förra sommaren. Klänningar är ju svårt med för det måste ju nästan vara omelott eller med knappar man slipper dra upp hela klänningen. Suck! Fick hittat en ganska enkel blå/vit randig, marin klänning med dragkedja i ryggen och tunna band som jag lätt kunde ta ner. Det får funka helt enkelt!
 
Kommer nog ta lite semester från bloggen framöver. Skriver om jag har något roligt att berätta och har tid att skriva. Ha en skön sommar allihop ☀
Imorgon är Hannes 8 veckor ❤

Nyfiken!

Inte trodde jag att jag redan efter 7 veckor skulle behöva använda ryggstödet i vagnen! Jo serru, för det är visst en nyfiken pojk vi har som gärna vill vara med. Inte alls speciellt roligt att ligga ner. 
Vad mycket som hänt på bara någon vecka! Han är mer med nu och tittar med stora ögon. Efter att ha varit vaken en stund brukar han bli väldigt trött och somna innan det är dags för nästa matning. Skrattet börjar nu komma mer och mer. Mitt hjärta smälter varje gång!
Mammas älskling ❤

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0