Sommarlov

Än en gång har midsommarhelgen kommit och gått. Jag har jobbat både midsommarafton och midsommardagen men har haft en bra helg ändå. Var ledig idag så igår var jag och en vän ute på krogen. Mycket trevligt!
 
Bloggen får nog ta sommarlov nu och återkomma då det är dags för nästa försök. Är det dagar då jag känner att jag måste skriva av mig kommer jag att göra det men annars lär det inte dugga tätt mellan inläggen.
 
Ha en underbar sommar! 

Jag kan inte sova

 
Jag kan inte sova... Tankarna far runt i huvudet och skapar kaos!
 
Det senaste året har varit det tuffaste i mitt liv. Husbygge, bo i tillfälligt boende utan rinnande vatten, IVF:er, FET försök, handboll, heltidsjobb med tillhörande kaos, graviditeter och barn vart jag än vänder mig, en sambo som jobbar häcken  av sig. 
 
Snart ska vi flytta in. Flytta in i vårt drömhus som vi ,eller mest M, slitit så oerhört hårt med i över 2 års tid. Jag hoppas att ett nytt kapitel i våra liv börjar då. Samtidigt som vi bär in de första flyttlådorna så börjar något nytt. Ett nytt liv, ett lyckligare liv? För det saknar jag. Lycka. 
 
 
 

Det gör ont

Det gör ont, ont i hjärtat! Det är tufft att stå bredvid och se på när man helst vill vara med :( varför, varför, varför? Det var ju så nära? Kunde varit i ca vecka 28 nu, FAAAN! Ska inte tänka så men det går inte att låta bli! Det är bittert. 
 
När får vi vara med och leka mamma, pappa, barn? 

Njuta av sommaren

Var ett tag sen jag skrev nu ju. Har haft fullt upp hela veckan! Mycket att göra på jobbet pga av student = massa catering, röd dag + "klämdag" = folk är lediga och vill åka ut till sina sommarstugor vilket resulterar i handel hos oss. Jobba, jobba, jobba!!! 
Det positiva, förutom pengarna jag tjänar ;), är att jag inte haft tid att tänka på vår situation som ofrivilligt barnlösa. 
 
Fick ringt Sahlgrenska i måndags och berättat resultatet. Som jag trodde gick det inte att göra ett FET försök i denna menscykel och de har stängt hela juli. Preliminär bokat FET vecka 32 om allt går som det ska. Så nu ska jag återhämta mig och njuta av sommaren! 
 
 
 

Tankar på annat

Har haft fullt upp sen i torsdags så jag har inte hunnit tänka på eländet vi än en gång får uppleva. Får ta tag i skiten på måndag igen och försöka ringa Sahlgrenska och se vad som händer härnäst. 
 
I torsdags var vi på Åby med jobbet. Fick rundvisning, middag och åka mini-buss på innerbanan precis bredvid hästarna under ett lopp. Så spelade vi såklart också men det va ingen som vann några stora summor. Det var riktigt roligt och jag skulle helt klart kunna tänka mig att åka dit igen.
 
På fredagen var det fullt ös på jobbet och sen var det dags att tacka av två arbetskamrater som valt att lämna vår arbetsplats. Vi grillade, spelade kubb och hade det allmänt trevligt i sommarvärmen.
 
Lördag bjöd ju på riktig sommarvärme och jag gick till stranden och premiärsolade ;) denna bleka kropp behöver verkligen sol! På eftermiddagen var det släktträff på mammas sida vilket var riktigt roligt. Vi var ca 50 pers och det tog ett tag innan man fick kläm på alla och hur allt hänger ihop men tillslut fick jag nog rett ut det mesta. Syskon, kusiner och sysslingar att hålla reda på :)
 
Söndag börjar med sovmorgon och soffhäng sen får vi se vad dagen har att erbjuda!

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0