11 månader!

Vår älskade guldklimp har hunnit bli 11 månader! Det är inte långt kvar tills hans första födelsedag ska firas och jag säger det ALLA känner och säger: Vad fort det går?!?! Vart tog tiden vägen?
Helt otroligt hut fort ett år kan gå och hur mycket en bebis kan växa och utvecklas under det året. Det förvånar mig varje dag! 
 
På utvecklingsfronten har han ännu inte kommit på det här med att stå själv eller att gå. Han går superbra med tex lära-gå vagnen och står stabilt bara han får hålla sig i något om det så bara är ett lillfinger. Han är för feg helt enkelt :) dessutom kryper han i en rasande fart så att ta sig fram är inga problem. Får se när modet kommer och han vågar testa att till och börja med ställa sig upp utan stöd. Än så länge verkar han väldigt tillfreds med det han hittills kan på det planet. 
 
Något som jag däremot fascineras över varje dag är hur mycket han börjar lära sig att förstå av ord m.m. Under påsken började han peka och säga där, där till typ allt och det för han fortfarande. Han kan var lampan, klockan, bollen, tältet, flaggan, magen, foten och näsan är. Så himla roligt när han börjar förstå mer och mer :) 
Att klappa händer kom han på för några veckor sen, till min mammas stora förtjusning som försökt få honom att göra detta sen han var typ nyfödd ;) Nu klappar han händer väldigt ofta varvat med att vinka som han dock kunnat ett tag. 
 
Han är också en hejare på att ta sig ner från tex soffan och framförallt trappstegen (3) på vår altan. Han kryper fram mot kanten och vi påminner honom om "rumpan först". Han vänder sig om och liksom hasar sig ner för trappstegen. Så duktig! 
 
Lek på altanen medans pappa grillar ☀
 
Hannes fick klappat lamm förra veckan och det var ju succé! Så fort vi kom in i ladan spred sig ett stort leende över hela hans ansikte och han verkade väldigt fascinerad. 
Känns som att slottskogen i Göteborg kommer vara en populär plats i vår/sommar :)
 
I helgen började Hannes näsa rinna som en kran + att han dreglade nåt kopiöst mycket! Visste att  en tand uppe (vänster bredvid framtand) var på väg men såg nu att även en nere är på väg. När jag sedan busade med honom i soffan och han skrattade såg jag att det är ytterligare tänder på väg höger sida uppe vid kinden! Det verkar alltså som en tandexplosion är på G med 3-4 tänder samtidigt :/ 
Han är hittills glad på dagarna men har svårt att få till en eftermiddags sovning. Detta har två kvällar i rad har resulterat i en övertrött Hannes som är helt hysteriskt ledsen för han är förmodligen så trött att han knappt vet var han ska ta vägen. Mindre roligt! 
Här är Hannes ny "käcka" min han lagt till med 😂 synd bara att han på bilden var tvungen att ha handen i munnen. 

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0