5 månader

Vår lilla goding har nu blivit 5 månader!
Så himla go ålder nu får jag säga. Lätt att få till skratt och vill vara med och är aktiv. När jag lägger honom på rygg nu så tar det inte lång stund förrän han har vänt sig till mage. Han har dock glömt bort hur man vänder sig från mage till rygg, vilket han lärde sig först, och blir då rätt frustrerad och arg när orken börjar tryta.
Vi har börjat lite lätt med gröt på morgonen. Har köpt havregröt helt utan smak vilket verkar gå hem som den är men jag har testat med lite mangopuré och även katrinplommonpuré i. Mums tycker Hannes. Han verkar tycka det mestahan provat är gott hittills och är väldigt intresserad av mat. Tycker det är lite svårt med hur mycket man kan ge. Hur mycket klara lilla magen egentligen? Hade Hannes fått välja hade han säkert ätit en hel portion.
I måndags var det dags för BVC besök och även påfyllning av förra vaccinet. Denna gång var det inte så stor växtspurt som sist och han väger nu 7365g och är 64,4cm lång. Sprutorna gick bra och liknade sist gång med 0 reaktion på första men ledsen av andra, men han var rätt så snabbt glad igen.Dagen efter (igår) hade han lite feber,38.0, eller förhöjd temperatur som man verkar kalla det. Märktes inte så mycket för han var pigg och glad ändå :) 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0