The Reef

I helgen har Hannes gjort sin första utlandsresa. Till Danmark :) 
Vi åkte tillsamans med våra vänner så vi var 6 vuxna och sammanlagt 4 barn. Vi hade bokat boende på badhotellet The Reef så bada bada bada stod på schemat! Vi åkte fredag-lördag och på måndagen samma vecka tog jag med Hannes till Sundahallen (badhus) för att testa att bada i bassäng innan vår lilla helg tripp. Han älskade det! Han har tidigare inte visat någon form av rädsla för vatten hemma i baljan eller i duschen och det gjorde han heller inte i simbassängen. Helt oberörd när han får vatten över huvudet. Så skönt! 
 
Vi väckte honom 05.30 på fredagen för att jag skulle amma honom innan vi åkte. Sedan packa på honom och in i bilen. 06.00 skulle vi möta upp de andra. Vi åkte ner mot Stena terminalen i göteborg och Hannes slumrade till lite i bilen men vaknade så fort vi parkerade. Vi satte honom i selen på Mathias under tiden vi väntade på terminalen och det var ju en hit. Sitta framåtvänt på pappa så man kommer upp en bit och kan se massor var toppen tyckte Hannes! Vår avgång blev självklart försenad och när vi väl kom på båten var de tvugna att göra något underhåll så vi kom inte iväg förrän runt 10 och den skulle gå 08.00. Till fredrikshamn kom vi ca 13.00 och vi 3 tjejer skyndade oss till hotellet för att se om det redan då fanns lediga rum så vi kunde checka in. Det fanns. Vi väntade in grabbarna och barnen sen tog vi oss upp till våra rum och bytte om för att sedan mötas nere i badet. Hannes hade bara sovit max 45 min på båten så vi tänkte han kanske hade behövt sova en stund innan badet men det var inte intressant. Han ville bada ;) 
Vår lilla badpojk <3
 
Vi badade hela eftermiddagen och Hannes var som en solstråle. Knappt ett enda gnäll under hela dagen trots att han blivit väckt tidigt och heller inte sovit speciellt mycket. Han somnade ca 10-15 min när vi gjorde ordning oss på rummet sen var han igång igen, och charmade oss med sitt fina leende. Tog med oss liggdelen istället för sittdelen så han kunde ha något att sova i som han kände igen. I den somnade han gott när vi andra mumsade i oss buffé på hotellets restaurang. 
 
Det var verkligen en toppen resa och något jag starkt kan rekommedera! Jag har inte varit på badhotellet sedan de gjorde om det till The Reef och man kan ju säga att det är ett stort lyft. Så mysigt där inne med de tropiska klimatet och alla små pooler här och var. Perfekt att åka fre-lör också så vi hade söndagen hemma alla 3 innan det var dags för mathias att jobba igen. 
 
I helgen har även Hannes sittande blivit mycket bättre. Han kan nu sitta längre stunder själv utan stöd.
 
Så fick Mathias firat sin första fars dag i söndags. Hannes hade självklart fixat present till sin älskade pappa!
Det blev en mugg med Hannes på som han kan ha på jobbet. Så kan han också se Hannes nästan hela tiden under arbetsdagen. 
Vem hade inte blivit glad med denna bild på sin kaffemugg?!?!?! <3 <3 <3


Kommentarer
Cicci splender

Hej! Vad roligt det är att läsa om eran lilla familj :). Vad tiden har gått fort sedan Hannes föddes, läser din blogg lite då och då. Jättefin kille ni har fått <3! Kul att veta att man kan åka till reef relativt snart jag också då! Kram kram

Svar: Hej! Vad roligt att du gillar att följa vår lilla familj :) när var det du skulle ha? Eller har du fått? Det går galet fort!!! Hänger knappt med :P kram kram
thewaytoyou.blogg.se

2014-11-13 @ 01:23:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0