Kärleksmums

Vi (eller mest jag kanse) har kallat bebisen vårt lilla kärleksmums. Varför?
Jo, för att jag jobbar som butiksbagare i en ica butik och en av produkterna vi säljer är kärleksmums. Just den här produkten kommer helt färdig men fryst så man tinar den innan den säljs. Vår lilla bebis var ju först ett embryo som låg i frysen från maj till september och som sen tinades upp och placerades i mig. Det här lilla kärleksmumset ska dock absolut inte säljas!
 
Kärleksmums <3


Kommentarer
S

Jag är så glad för er skull!

Jag har en fråga: när vågade du ta in att du var gravid? Jag gjorde ett tidigt ultraljud i veckan som visade en liten med ett hjärta som slog, men jag är fortfarande orolig och väntar på att något ska gå fel... Hur tänkte du?

Svar: Tack så mycket :)
Oj, svår fråga. När vi gjorde ultraljudet i vecka 8 och liksom du fick se en liten liten sak med tickande hjärta var det en enorm lättnad att det faktiskt tagit sig. Kunde ändå inte slappna av då utan var nog orolig och hade svårt att ta in det enda fram till RUL. När jag väl började känna bebisen och vi kom till de veckorna då den faktiskt hade kunnat klara sig på utsidan, fast med vård, då började jag nog ta in det mer och mer.
Stort grattis till din graviditet :)
thewaytoyou.blogg.se

2014-03-16 @ 10:48:42
tanniz

Ok nu förstår jag kärleksmums mer :) stämmer ju verkligen med din beskrivning :)

Svar: Hihi, ja så tänkte jag :)
thewaytoyou.blogg.se

2014-03-16 @ 18:04:04
URL: http://tanniz.bloggo.nu


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0