Föräldrargrupp och BM besök

Igår var det alltså dags för första föräldrargrupp träffen.
Vi är 9 par som alla väntar barn från i slutet på april till i slutet på maj som kommer att träffas 3 tisdagar framöver samt en efterträff då bebisarna har kommit. Träffarna leds av en barnmorska på mottagningen vi går på.
Det första som slog mig när paren droppade in (vi var bland de första) var: vad härligt att se fler med stor mage som jag :)
Denna första träff presenterade vi oss för varandra samt att vi pratade mycket om våra förväntningar på att bli föräldrar. Kul att prata med folk i samma situation och framför allt tror jag att det är viktigt för de blivande papporna att prata med varandra. Vi började också prata om förlossningen, hur börjar den? Vart ringer jag osv? Hann inte så långt på det ämnet utan fortsätter nästa vecka.
 
Idag var jag även hos barnmorskan och eftersom min var på semester fick jag träffa en annan. Lustigt nog var det samma BM som höll i föräldrarutbildningen så då pratade vi även lite om kursen.
Annars verkade bebis må bra och mitt sf mått låg idag på 31 cm och hjärtljuden mellan 148-152 slag/minut. Jag fick ju också ställa mig på den hemska vågen :P Har nu lyckats gå upp ca 13,5 kg.
 
Idag åkte Mathias iväg på kurs till Stokholm och kommer inte hem förrän på fredag. Mindre roligt :/
Har därför bjudit in mina systrar på filmkväll med middag och myyyys <3


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0