Rutinultraljud

Idag var det äntligen dags att få se vårt kärleksmums igen!
Som vi väntat och längtat efter detta datum då vi verkligen skulle få en ordentlig genomgång och få veta om vår skatt mår bra. Det gjorde h*n !
 
Barnmorskan, som förövrigt vare sig M eller jag tyckte speciellt bra om då hon var som en ettrig liten hund i tal och ton, kollade noggrant igenom viktiga organ och allt såg fint och normalt ut. Skönt! Fick inte så bra helhetsbilder den här gången men det gör inte så mycket eftersom de sist var så bra. Bebis är ju bra mycket större nu med. Enligt barnmorskan utgår man ifrån datumet vi fick ifrån Sahlegrenska då det är en IVF graviditet. Det är 29/5 men efter att hon gjort sina mätningar fick hon 25/5 så jag väljer nog att gå efter det :) Hade varit en perfekt dag för då är det mors dag <3
 
Nu kan vi pusta ut lite och börja njuta ordentligt av denna graviditet. Kanske är det dags att börja införskaffa lite bebis saker vilket vi inte vågat innan. I söndags var vi på vår första barnvagns koll och herregud vilken djungel det är! Lär bli ännu fler besök i affärer för att klämma och känna innan vi bestämmer oss.
 
God fortsättning på er <3
 
Vårt älskade kärleksmums <3
 


Kommentarer
Camilla

Härligt!

2014-01-02 @ 20:59:16
URL: http://omlivetefter.blogspot.se
tanniz

åh vad mysigt... skönt att allt står rätt till med bebisen.. längtar tills vårt rul nästa vecka.. sen ska vi också shoppa :)

Svar: Ja,det är allt en lättnad :)vad spännande för er del då! Lycka till!
thewaytoyou.blogg.se

2014-01-02 @ 22:19:39
URL: http://tanniz.bloggo.nu
Linda

Härligt att det gick bra. Vilken fin liten krabat :-)
Kram

Svar: Helt underbart :) kram
thewaytoyou.blogg.se

2014-01-03 @ 09:46:23
URL: http://meumvita.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0