Barnvagn

Barnvagn känner jag är ett av det viktigaste inköpen till den lille krabaten. Bebisen ska tillbringa mycket tid i den och då måste man ha en barnvagn både som vi föräldrar trivs med och som bebisen känns trygg och säker i.
Vad ska man då välja?
Fasta hjul? Svängbara hjul? Luftdäck? Punkteringsfria däck? Sittdel och liggdel? Sittdel med mjuklift?
Ja, det finns ju inte EN att välja på utan det är en ren djungel. Jag har hört med vänner vad de tycker men alla tycker så olika. Tillslut kom vi fram till att bara lyssna på oss själva. Vad vill VI ha och vad passar OSS?
Jag har läst en del på nätet och både i söndags och igår var vi i affärer och klämde och kände. Det känns nu som vi kommit fram till ett beslut :)
 
Kronan Duo S
Den här tycker vi båda väldigt mycket om!
Stora rejäla hjul som är svängbara fram men går att låsa vilket är bra då vi bor på 'landet' och kommer gå i skog m.m. Något vi också gillar är att suffletten går att dra ner så pass långt på liggdelen. Vår bebis kommer ju i maj och då kommer det vara ett bra solskydd under sommaren. Känns som en barnvagn barnet kan växa i och man kan ha fram till minst 2 års ålder. Väljer vi babyskyddet Maxi-Cosi så går det även att klicka i på chassit vilket också känns som en smart sak.
Så hittills känns denna vagn som det självklara valet för oss :)
 


Kommentarer
Hannanas

Vi var också inne på en Kronan från början, hade det inte varit för mannens längd hade vi köpt den (min man är väldigt lång och slog fötterna i vagnen när han gick). Synd att den inte fanns med teleskophandtag.
Kram!

Svar: Ok, det var ju synd :/ ja, det skulle funnits att välja till kan man tycka så den passar ännu fler. Kram
thewaytoyou.blogg.se

2014-01-04 @ 12:10:49
URL: http://minbebis.com/blogg/hannanas/
Elina

Jättefin! :) Kan starkt rekommendera att köpa ett babyskydd som du kan klicka i vagnen, så tjeckt om bebis har somnat i bilen och du måste in och handla snabbt! :)

Svar: Ja, det verkar bra tycker jag och om vi ändå behöver köpa ett babyskydd så kan vi ju lika gärna köpa ett som passar till vagnen :)
thewaytoyou.blogg.se

2014-01-04 @ 16:16:57
URL: http://minadagaravelina.blogg.se
tanniz

Har också funderat på den här vagnen ett tag. Verkar stabil men ändå smidig. Dock ingen återförsäljare precis runt knuten så man är lite beroende av vad folk tycker och vad man läser :)
Min man är lång och ser på kommentaren från Hannanas att den inte är så lämplig då... får nog fundera vidare...
Men jag tycker ändå vagnen är snygg :) ni blir säkert nöjda..

Svar: Hur nära är Gbg för er del? De har två affärer som heter Storken där de säljer kronan. Min sambo är väl inte klassad som direkt lång (1.84), mer medel kanske ;) han tänkte inte på något sånt när han provkörde i affären. Men antar att era män är längre :PJag hoppas vi blir nöjda :) känns så!
thewaytoyou.blogg.se

2014-01-04 @ 17:16:07
URL: http://tanniz.bloggo.nu
Emma

Den ser jättefin ut! Bra val!

2014-01-04 @ 17:56:40
Hannanas

Min man är 1.95 och består till större delen av ben =D

Svar: Haha, ok :P
thewaytoyou.blogg.se

2014-01-04 @ 21:18:20
URL: http://minbebis.com/blogg/hannanas/
CJ

Denna vagn är ju såå fin! För oss stod det mellan denna och Trille viper 4s duo och det blev slutligen den sistnämnda! Den har också väldigt stora svängbara framhjul som man kan låsa vilket är guld värt när man bor på landet som även vi gör! Är toppen nöjd men tror även ni kommer bli jätte nöjda med Kronan! :)

Svar: Vi stod och klämde och kände lite på vipern också men föll ändå för denna. Härligt att ni är så nöjda :)
thewaytoyou.blogg.se

2014-01-05 @ 01:20:18
Natta

En kompis hade den vagnen(då hade den fasta hjul) men den var jättebra och ett stort plus är att bärhandtagen sitter högt upp. Annars så kan du kolla på min bugaboo buffalo när den kommer hem, de är ganska lika i modellen. Men jag rekommenderar verkligen svängbara framhjul och luftdäck,det är guld värt!! Lycka till i barnvagnsjungeln😉

Svar: Det låter lovande Natta. Vi slog till idag och beställde den :) Kommer ändå gärna och kollar på din bugaboo Buffalo men mest för att träffa er :) Kram
thewaytoyou.blogg.se

2014-01-05 @ 15:45:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0