Som i magen

Det är fascinerande hur han var i magen verkar stämma med hur han är som bebis. Vi kunde ganska tidigt se tydliga sparkar och tänkte då att  bebisen skulle vara stark vilket han är!
 
I slutet av graviditeten låg Hannes med huvudet nedåt, rumpan på vänster sida av magen och med benen så fötterna var upp mot höger sida. Jag kunde ofta se och framför allt känna hur rumpan buktade ut på vänster sida av magen precis som om han spjärnade med benen så rumpan putade ut. Idag  gör han samma sak. Spjärnar med benen alltså. Ibland när man ska sätta honom i knät går det inte för han har spikraka ben och vill hellre stå.
 
Putrumpan ;)
 
Redan efter några veckor märkte vi hur han gärna ville lyfta huvudet när vi höll honom. Han orkade bara korta stunder men vi kunde redan då konstatera att han var stark i nacken för att vara så liten. Nu börjar han bli såpass stabil och stark i nacke och rygg att jag har han i bumbostolen korta stunder. När han ligger på magen har han också blivit mycket bättre på att lyfta huvudet men vill också gärna lyfta fötterna så han ligger och balanserar på magen.
 
Han är oerhört aktiv och sprattlar i princip hela tiden om vi lägger honom på rygg eller låter honom halvsitta. Nu börjar även "pratet" komma igång. Han säger mest nääää nääää och aaaowa eller gurglar. Det går verkligen undan i utvecklingen nu och det är så himla roligt att följa varje steg. Vår älskade Hannes ❤


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0