Livrädd

Livrädd är jag! Börjar känna av en sakta påkrypande mensvärk :/ det får bara inte vara sant! Är så oerhört trött på att kastas mellan hopp och förtvivlan. Jag vill bara att allt ska bli bra och att vi ska få uppleva samma mirakel som de flesta av våra vänner fått/ska få. Jag vill också vara mammaledig med mina vänner! Känns som drömmen än en gång börjar glida oss ur händerna. 
 
Tro, hopp och kärlek!


Kommentarer
N

Det kommer gå vägen för er! Hoppas så innerligt att det är eran tur nu, Hoppas att det är bebis som värker av att den växer och inget annat;)

Svar: Jag önskar det var så men det verkar som någon vill annat. Det är så orättvist :/
thewaytoyou.blogg.se

2013-05-28 @ 22:40:18
Elin

Håller mina tummar!
Mensvärk kan vara både positivt och negativt! Vet inte hur du har de men försök att inte oroa dig. När jag ruvade avtog alla symptom innan RD 15 och jag fick ingen mens förrän jag slutat med vaginal gelén. Andra som haft symptom efter dag 10 fortfarande verkar fått positiva resultat trotts mensvärk :)
Kram

Svar: Tack för tummarna men tror det är rätt kört då jag blött hela dagen. Skit är det! Tack för positiva tankar och uppmuntran. Kram
thewaytoyou.blogg.se

2013-05-29 @ 05:32:15
URL: http://Endromomfamilj.wordpress.com
Rebria

Jag håller tummarna för er!

Svar: Tack!
thewaytoyou.blogg.se

2013-05-29 @ 07:11:27
URL: http://rebria.blogg.se
Linda

Hej!
Jag gissar att du förmodligen inte kommer tro att det jag skriver nu gäller dig, för så tänkte jag av alla uppmuntrande kommenterar jag fick.
Jag har ju ruvat fem gånger. Alla gångerna fick jag mensvärk, även denna sista gång när det tog sig. Kändes absolut ingen skillnad.
Så det behöver inte var dåligt.
Kram!

Svar: Jag tackar för uppmuntrande ord men jag har börjat blöda nu så jag räknar med att det är kört :/ kram
thewaytoyou.blogg.se

2013-05-29 @ 09:00:19
URL: http://meumvita.blogspot.se
Anonym

Det kan även vara livmodern som växer. Jag är gravid nu i vecka 11+4 och hade mensvärk i början även innan mensen skulle komma. Hoppas verkligen att de är så för dig.

Svar: Jag tror tyvärr inte det hör det den här gången :(
thewaytoyou.blogg.se

2013-05-29 @ 11:43:05
Tyll

Mensvärk är ju ett gravidsymtom. Men det är också ett PMS-symtom därför är det så svårt att veta. Men kraftig mensvärk som inte gör ont på ett skarpt sätt utan mer moler utan blödning är ett gravvsymtom. Jag har bägge mina graviditeter haft kraftig mensvärk innan jag plussade och sedan håller det i sig hela första trimetern. När ska du testa? Kan du inte tjuvtesta? Håller tummarna!

Svar: Jag har blött hela dagen så det känns inte så hoppfullt :/ ska testa imorgon för att få det bekräftat. Då är det 2 veckor sen ET så då borde det visa om det skulle vara något.
thewaytoyou.blogg.se

2013-05-29 @ 17:34:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0