Var är du?

Tant röööd, var är du? Trött på att vänta och vänta och vänta.... Tog ett test som visade negativt igår så det är väl bara att fortsätta vänta, suck!


Kommentarer
Linda

Jag vet hur du känner. Jag har tidigare också väntat på tant röd för att kunna få sätta in en eskimå, och det är så jobbigt. Jag tror även att när man hela tiden tänker och hoppas snart snart snart så blir det som en stress å oro i kroppen och då tar det ännu längre tid. Jag vet att det är jätte svårt att slappna av, men man får försöka. Att genomgå detta med IVF så krävs det att man har tålamod,för herre gud vad man kan få vänta på både de ena å de andra som ska klaffa. Kan ju erkänna att tålamod är inte en av mina starka sidor,hua! Stay strong!

Svar: Ja,det här med väntan är en ofrivilligt barnlös vardag. Idag tyckte jag mig dock se spår att den är på väg. Hur gick det med din eskimå? Bor hen kvar?
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-05 @ 21:27:56
Linda

Håller tummarna för att din mens kommer igång snart! Jo so far so good för våran eskimå. :-) Testet visade ett +,är såklart jätte glad över de men samtidigt vågar man inte andas ut helt. Blir ett ultraljud om 3 veckor så efter de kanske det känns lite lugnare.

Svar: Åh,vad härligt för er! Men förstår din oro för jag vet att jag kommer känna samma sak även om man skulle testa positivt eftersom det gick åt h-vete sist. Skönt med ultraljud så man kan lugna nerverna lite och se det lilla guldkornet :) vilka vecka är du i då?
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-06 @ 22:17:42
Linda

Ja man kommer väl inte slappna av helt förrän man har gått nio månader å har bebisen i sin famn. :-)
Ja man tänker ju tusen tankar som gör att man inte vågar slappna av å njuta helt. Vilken vecka jag är i nu eller vid ultraljudet? Det var ju två veckor sen som vi stoppade in eskimån och sen nu om tre veckor så blir det ultraljud.

Svar: Ja,det är nog helt sant. Vilken vecka vid ultraljudet tänkte jag på. Är det v 7 man får första inom IVF ?
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-06 @ 22:32:28


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0