Humöret på väg upp!

Efter en dålig start på födelsedagen pga tankar och annat skrot i hjärnan börjar den bli bättre och bättre. Har haft lite kafferep med familjen och fått paket :) yankee candles, presentkort på H&M och resia, trisslotter som jag faktiskt vann på! Nu med fler vinster! Det måste stämma för jag vann sammanlagt 330kr :)
 
Nu bli det in till Gbg för middag och bio med mitt hjärta <3


Kommentarer
Annika

Grattis på födelsedagen Sofia! Följer dig via din blogg och önskar er allt gott!
Kram Annika J

Svar: Tack :)
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-10 @ 17:26:38
K

Grattis! Vad skönt att dagen blev bättre.
Kram
K

Svar: Tack så mycket! :)
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-10 @ 18:33:32
URL: http://motettliv.blogg.se
Libra

Grattis på födelsedagen!!! :)

Svar: Tack tack :)
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-10 @ 19:47:03
URL: http://www.minbebis.com/blogg/libra/
my

måste bara säga att... du är ung! Du behöver inte må dåligt av "barnlöshet". Du har ännu 20 år på dig att skaffa barn... fattar int paniken. Slappna av så blir du gravid! Dessutom så är du så ung, så du kanske om några år märker att du helt vill ha ett helt annat liv än det du nu stressar för?? Lev i nuet!!!!!

Svar: Jag vill inte vänta 20 år! Jag vill bilda familj nu i samma takt som mina nära vänner gör. Om du vill leva ditt liv på ett annat sätt än jag så fine, gör det! Klanka inte ner på mina beslut och ha invändningar på hur JAG vill leva mitt liv.
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-10 @ 21:13:49
Jo

Grattis! Har följt din blogg ett tag nu och håller tummarna för er! Är på samma resa som er och blir så ledsen över My's inlägg. Vet inte hur många gånger man fått höra just dom orden "ni har lång tid på er att skaffa barn, slappna av och skynda inte så händer d" är så trött på d! d finns faktiskt dom som behöver lite hjälp på traven, då d inte bara" kan hända"!! Kram till dig!

Svar: Hej! Kul att du följer bloggen och tack för lyckönskningar :) Ja,visst blir man trött att sådana ens ska behöva kommentera en sak de uppenbarligen inte har det minsta empati eller förståelse för.
Om ni är på samma resa vill jag även önska er stort lycka till i väntan på att bli 3.
Kram
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-10 @ 22:53:37
Linda

Jag instämmer att man blir ledsen över My's inlägg. Jag är 30 år och vi håller också på å kämpar för att få en liten bebis. Jag får också höra just de där "ni är så unga,så ingen panik". Då känner jag,men va fan håll käften,jag vill inte ha barn då jag är 40+ jag vill ha set nu eller helst nyss.
Vi får stå på oss och kämpa på till oss som vill ha barn NUUUU!! Kram

Svar: Exakt! Det är så frustrerande när de är så oförstående. Har man bestämt sig för något så har man och blir det då inte som man tänkt sig är det klart som fasen man blir lite stressad. Heja oss som kämpar och vet vad vi vill! Kram
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-11 @ 12:46:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0