Fredag!

Det är nog min favorit dag! Spelar ingen roll att jag ska jobba hela helgen för fredag är ändå speciell. Thank god it's friday :) 


Kommentarer
Helena

Hej!
Jag håller alla tummar för dig och ert kommande FET. Jag är också IVF:are. Vi lyckades vid vår sjätte insättning. Jag känner så med dig, för jag känner igen tankar och all vånda. Jag såg också att vi hade hittat samma artikel om Dregen och Pernilla.
Varm kram

Svar: Hej!!Grattis till ert guldkorn :) känns skönt att veta att det faktiskt går att lyckas. Ja,den frustration man känner är förmodligen omöjlig att förstå om man inte vart i samma sits. Stort lycka till med bebisen så kämpar vi på och hoppas vara där ni är tids nog.
Kram
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-01 @ 18:20:05
URL: http://plusresan.wordpress.com
Linda

Hej. Hittade din blogg och känner också igen mig i en hel del tankar. Vi håller också på med IVF,vi har gjort vårt första insättning och väntar nu på att dagen ska komma då jag ska göra gravtestet.kram

Svar: Hejsan!Ja,många tankar blir det och det är skönt att få skriva av sig ibland. Åh,vad spännande! De dagarna fram till TD är ju som en hel evighet och man är livrädd varje gång man ska på toa. När är TD? Håller tummarna att ni lyckas! Kram
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-03 @ 18:49:32
Linda

Hej. Hittade din blogg och känner också igen mig i en hel del tankar. Vi håller också på med IVF,vi har gjort vårt första insättning och väntar nu på att dagen ska komma då jag ska göra gravtestet.kram

2013-02-03 @ 18:49:51
Linda

Jag ska göra testet på onsdag,så vi får se hur det går. Har ju inte fått någon jätte blödning men nåt lite färgat har kommit så vi får se,det behöver ju inte betyda att det inte fungerat. Hur ligger det till för er i dagsläget?
Jag har inte läst så mkt bloggar å forum tidigare men känner att ibland kan det vara kul att dela tankar å erfarenheter med andra i liknande situation.

Svar: Då är det ju inte så långt kvar iallafall :) hoppas hoppas! Vårt läge ser ut som så att jag väntar på att få min mens så vi senare kan pricka in ägglossning. Vi är 4 små eskimåer i frysen som väntar så det blir FET försök i denna månaden förhoppningsvis. Skulle fått min mens i torsdags om min cykel följt sin vanliga längd men än har den inte kommit. Man kan ju inte låta bli att hoppas att vi lyckats på egen hand mellan missfallet och nu men det vore väl ett mirakel. Jag började skriva i forum på familjeliv under IVF behandlingen och jag tyckte det var skönt att utbyta tankar med kvinnor i samma situation, Bloggen startade jag för 2 veckor sedan.
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-03 @ 19:28:43
Linda

Okej,håller tummarna för att ni fixat det på egen hand nu då! :-) Nej nu är det inte många dagar kvar,tack å lov. Vi gjorde FET nu på första,för jag blev överstimulerad då jag gjorde hormonbehandlingen så dom kunde inte sätta tillbaka på en gång. Utan dom frös in alla våra 8 ägg i höstas och nu kunde vi äntligen sätta in ett. Det första dom tinade upp klarade sig inte utan dom fick tina ett till,och det gick bra så nu har vi 6 st små eskimåer kvar. :-)

Svar: Visst är det skönt att veta att han har några "chanser" på sig i frysen innan man behöver börja med hela karusellen igen? Får hoppas de små liven klarar upptining bara. Du får skriva på onsdag och meddela resultatet :) kram!
thewaytoyou.blogg.se

2013-02-03 @ 19:46:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0