Fel redan då

I måndags tog vi ett gravidtetstest med veckoindikator vilket visade "gravid 2-3 veckor". Alltså var det 2-3 veckor sedan befruktningen. I måndags var det 16 dagar efter vår insättning.
Eftet vårt första IVF försök tog vi ett test med veckoindikator 18 dagar efter insättningen vilket också visade "gravid" MEN bara 1-2 veckor. Dagen efter började jag blöda.
Så nu förstår vi ju att det var något fel redan då när vi testade positivt, men det förstod vi inte utan var helt uppjagade över att det faktiskt stod  "gravid" i displayen.
 
Den insikten gör mig lite lugnare nu när vi faktiskt fick 2-3 veckor på displayen trots att vi testat 2 dagar tidigare än sist. Det visar ju att hormonerna stigit. Jag kommer nog köpa mig ett till veckoindikator test i veckan i hopp om att få "gravid 3+" som är det mesta testet kan visa. Det hade gjort mig lugnare i väntan på att det ska bli 16 okt och vi förhoppningsvis får se ett litet liv. 

Knepig situation

Först och främst vill jag tacka så hjärtligt för alla gratulationer, kramar, lyckönskningar och era tummar! De värmer :-)
 
Det är dock en knepig situation det här. Hade jag blivit gravid på "vanligt" vis eller inte vart så öppen med vår kamp så hade jag ju aldrig berättat så här tidigt. Allt är fortfarande lite skrämmande och jag är livrädd att få möta den stora besvikelsen igen. Jag vet att många som känner mig eller vet vem jag är läser min blogg, vilket gör att många i min omgivning redan vet. Jag kommer inte våga hoppas på något förrän om några veckor och jag kommer heller inte skrika ut att jag är gravid i onödan. Det jag antar att jag vill komma till är att ni som känner mig får också gärna hålla låg profil angående detta med respekt för att det är oerhört tidigt. 
 
Första ultraljudet kommer att ske onsdag 16/10. Om vi då får se/höra ett litet liv där inne kan jag nog börja ta in det mer och börja glädjas. Behöver jag säga att jag längtar gaaaalet mycket till dess :) !!!

Plötsligt händer det!

Att man får se det man helst av allt vill se :-)
Får erkänna att jag ljög när jag skrev att jag inte testat. Gjorde som ni ser på bilden ett test i onsdags. Jag var ledig och ville veta om jag skulle passa på att deppa ihop. Behövde inte det utan låtsades som inget hänt men smålog inombords. Hade ju ändå bestämt att det var måndagens test som gällde!
 
Det är svårt att ta in och vill inte hoppas för mycket än. Det är långt kvar och mycket kan hända MEN första hindret är nu avklarat!

Fredagsmys

Jag älskar fredagar! 
Trots att jag jobbar varannan lördag från kl 6 på morgonen så har jag alltid en go fredagskänsla :) Får väl erkänna att den är extra bra då jag är ledig helgen men även när jag ska jobba lördag är fredagen speciell. 
Idag blir det (hör och häpna) TACOS! Vad annars ;) Fr.o.m idag kommer det ju också vara Idol på fredagar, love it! 
 
Vad det gäller vårt kärleksmums är h*n förmodligen fortfarande kvar där inne men har inte vågat testa ännu. Imorgon är det 2 veckor sen vårt FET så jag har testdag på söndag egentligen då det är RD 15. Jag kommer nog vänta till måndag och varför då? Jo,för sist jag testade positivt, efter vårt första IVF försök, åkte jag på handbollscup dagen efter och då fick jag missfall :/ Jag låg och vred mig på luftmadrassen och försökte hålla god min inför ett gäng 11-åringar. Mindre roligt :( 
På söndag har vi får första seriematch och jag kommer vara extra nojig om jag skulle testa positivt på lördag eller söndag morgon. Bara en fix idé och dålig känsla jag har så jag väntar till måndag. Spännande!!!
 
Trevlig helg på er ❤

❤Kärleksmums ❤

Jag var bara tvungen 😊 :)
 
 
Terapibakar kärleksmums på min lediga dag! 

Fortsätter hoppas (RD10)

Jag ville verkligen inte vakna i måndags morgon. Åtminstone inte gå på toaletten. Efter att ha börjat känna av molande värk redan i lördags och fått lite färgat på pappret i söndags tänkte jag att det var kört. Måndag var CD 27 och då jag vanligtvis brukar få min mens. MEN till min stora förvåning var det inget blodbad då jag vaknade på måndag morgon. Fortfarande lite färgat på pappret så jag tänkte att det drar väl igång under dagen. Än har den inte kommit och nu är det tisdag kväll. Hoppas hoppas hoppas det håller i sig och att det nu är vår tur! 
 
 

RD 8

Känns inte bra :/ 
Jag hoppas jag har fel! 

RD 7

En vecka har gått sen vår frysåterföring. Förra gången vi gjorde det kom blödningen på RD 9 och efter senaste IVF:en kom den på RD 13. Så nu börjar jag bli riktigt nervös :/ På måndag ska jag ha mens enligt min vanliga cykel så början på nästan vecka bör vi få en hint om detta går vägen. 
 
Veckan började med handboll. Har efter lite dividerande fram och tillbaka bestämt mig för att börja träna handboll själv denna säsong. Efter 1.5 års uppehåll pga husbygge och även för att jag "kanske" blir gravid är jag trött att sätta livet på paus. Så jag bestämde mig för att börja träna igen och försöka fokusera på det. Hade svårt att bestämma mig ifall jag verkligen borde träna redan två dagar efter insättning. Så slog det mig att de på Sahlgrenska faktiskt sa : lev som vanligt! 
 
I tisdags kväll fick jag ett bryt. Allt kändes helt hopplöst och tårarna bara sprutade! Stackars M såg helt hjälplös ut med försökte trösta så gott det gick trots att jag kändes snudd till otröstlig. Jag somnade tillslut och vaknade gladare. Var nog behövligt att rensa kroppen på lite tung sorg och ångest. 
 
 

På plats

Nu är det på plats! Början till ett nytt litet liv. 
Känns härligt att vara på gång igen. Att vi nu faktiskt är "gravida" :) lite iallafall. En annan sak som känns skönt är att de bara behövde tina ett embryo så vi har fortfarande kvar i frysen, 6 st. Vetskapen att förhoppningsvis ha fler frysåterföringar ,OM de här inte skulle gå vägen, är en lättnad. Jag underviker helst spray, sprutor, äggplock m.m!

❤ 11 år ❤

Idag har mitt hjärta och jag varit tillsammans i 11 år. Jag älskar honom mer än någonsin ❤
Som present vill vi gärna att DU flyttar in och gör dig ordentligt hemmastadd i några månader. 
Tro, hopp och KÄRLEK! 

Inflytt

På lördag flyttar vårt kärleksmums in :-) 
Kl 13 är att dags att dra på sig det supersexiga sjukhuskläderna igen. Förhoppningsvis för sista gången i det syftet. 
Snälla älskade DU, bo kvar!!
 
Först ska ju något av de 7 små embryorna klara upptining med. Det vore ju höjden av otur om INGET skulle klara sig! 

Välkommen!

Då var mr Smiley här :)
Bara att vänta till klockan 14 då jag tidigast kan ringa till Sahlgrenska. Den här gången hoppas jag verkligen de inte har sjuka läkare osv! För nu SKA vårt lilla kärleksmums flytta in, punkt.

Väntar på den glade

Nu var det ett tag sen jag skrev, igen. Har ingen dator för tillfället då den förmodligen är sönder. Så det är mobilen som gäller och jag kan bli smått galen över att skriva från den här ibland. Blir helknäppt emellanåt så det gäller att dubbelkolla vad man skrivit :P 
 
Så vad händer i mitt/vårt ofrivilligt barnlösa liv? Jo! Har sedan i fredags börjat testa med ägglossningsstickorna men än har ingen glad gubbe visat sig. I söndags morse när den runda ringen återigen visade sig var jag nästan säker på att gubben skulle dyka upp på måndag. Men icke och inte idag heller. Imorn är det cykeldag 15 och de 2 ggr jag testat med stickor innan så har glada gubben visat sig på cd 13 och 14. Min senaste cykel var lite kortare än de jag hade innan ägglossningstest de andra gångerna så kanske den blir lite senare nu? Får hoppas på imorgon eller torsdag. Bör ju ändå bli så att vårt lilla kärleksmums får flytta in i slutet på denna veckan :-) hoppas hoppas! 
 

thewaytoyou.blogg.se

resan mot vår högsta önskan, dig ❤ Hannes ❤

RSS 2.0